home-banner

LA NOSTRA AIGUA

APORTACIÓ MINERAL D'ORIGEN ÚNIC

FONT VELLA, UNA AIGUA AMB UNA APORTACIÓ MINERAL D'ORIGEN ÚNIC

Font Vella és una aigua mineral natural amb una composició única, que t'aporta els minerals que el teu cos necessita i no produeix. Font Vella es crea a Espais Naturals Protegits. Sense presses, sense pauses. La nostra aigua recorre el subsol protegit de l'Espai Natural de les Guilleries (Sant Hilari Sacalm, Girona) i del Parc Natural del Barranco Río Dulce (Sigüenza, Guadalajara), on adquireix la seva composició mineral única.

Composició Mineral de la deu SANT HILARI

  • Calci 42 MG/L
  • MAGNESI 11'3 MG/L
  • SODI 12'5 MG/L
  • BICARBONATS 143 MG/L
  • RESIDU SEC 190 MG/L
map-sant-hilari

Composició Mineral de la deu SIGÜENZA

  • Calci 85'7 MG/L
  • MAGNESI 28'9 MG/L
  • SODI 7'6 MG/L
  • BICARBONATS 308 MG/L
  • RESIDU SEC 303 MG/L
map-sant-hilari

Tan important és mirar l’etiqueta del que mengem, com del que bevem. Descobreix l’aigua que consumeixes i el que et pot aportar.

lupa
fondo-de-minerales
logo mineral

EL TEU COS NECESSITA MINERALS, PERÒ NO ELS PRODUEIX.

Els minerals són imprescindibles per al nostre organisme. Però, encara que el nostre cos els necessiti, no els produeix. Per això, es recomana seguir una alimentació variada i equilibrada, en la qual és essencial prendre una aigua amb una aportació mineral.

fondo-de-salud

OMPLE'T DE VIDA

Entre els minerals que aporta Font Vella al nostre cos hi ha el calci i el magnesi, dos minerals essencials per a la nostra salut.

pregnant-icon

QUAN ET CUIDES PER DOS, NECESSITES ALIATS

L’embaràs és un període molt especial en la vida d’una dona, durant el qual s’aconsella prendre diàriament 100 mg de calci i 120 mg de magnesi suplementaris. A més, el segon i el tercer trimestre d’embaràs, és aconsellable beure 300 ml d’aigua addicionals a la recomanació diària (2 l).

bibe-icon

TAN IMPORTANT ÉS EL QUE ELS DONES PER MENJAR COM PER BEURE.

Si tries la lactància artificial, per preparar el biberó del teu nadó necessites aigua, i és molt important triar una aigua que, per la seva composició, sigui apta per a la preparació de llets infantils.

fondo-de-salud

Per la seva composició mineral, Font Vella es un aigua indicada per a la preparació d’aliments infantils.

ballet-icon

NO TOTES LES AIGÜES T’APORTEN ELS MATEIXOS MINERALS.

Perquè no totes les aigües són iguals. Les aigües minerals naturals es diferencien pel seu gust, però sobretot per la seva composició mineral, que es classifica com a mineralització forta, mitjana, feble o molt feble. Pel seu origen únic, Font Vella és una aigua de mineralització feble, ni molta ni molt poca, amb un caràcter i una composició propis.

El contingut de minerals el veuràs indicat a l’etiqueta, normalment expressat com a Residu Sec o conductivitat. Per lo que quant més residu sec, més minerals t’aporta l’aigua.

grafico
grafico

RESIDU
SEC
(MG/L)

Mineralització forta

Mineralització molt feble