home-banner

EL NOSTRE COMPROMÍS

QUALITAT ES CUIDAR DEL SEU ORIGEN

A Font Vella tenim el màxim respecte pel lloc on neix la nostra aigua.

Perquè l’única cosa que assegura la qualitat de l’aigua és cuidar-ne l’origen. I això és el que intentem fer des de fa molts anys omplint de vida el planeta on vivim.

fondo-de-salud

GOTA A GOTA, OMPLIM EL MÓN DE VIDA.

I EL NOSTRE ESFORÇ ES NOTA

>
certificado

Som la primera empresa d’aigua mineral natural d’Espanya a ser certificada com a BCORP.

El segell que reconeix que a Font Vella complim els màxims estàndards en política de responsabilitat social i ambiental. Formem part del moviment de les millors empreses del món que assumeixen la responsabilitat de liderar la revolució de la salut i tenir cura del medi ambient. Sabem que hi podem fer més, però també sabem que estem en el bon camí per fer-ho.

fondo-de-manantiales
fondo-de-manantiales

CUIDANT LES NOSTRES DEUS

drop-icon

CUIDEM CADA GOTA DE LA NOSTRA AIGUA

L’aigua i el seu origen és la raó de ser de la nostra empresa; per això, el primer que cal fer és tenir-ne cura. Des del 2004, organismes independents acrediten el nostre esforç i bones pràctiques en la protecció de la nostra matèria primera, l’aigua mineral natural Font Vella.

manantiales-icon

I EN PROTEGIM L’ORIGEN

I EN PROTEGIM L’ORIGEN

manantiales-icon

A Sant Hilari, al costat de l’ONG SÈLVANS Compensem l’ocupació del sòl de la nostra planta de Sant Hilari i les oficines de Barcelona amb la creació de 3 reserves forestals SÈLVANS. Però la nostra responsabilitat no acaba a la porta de les fàbriques i, per això, protegim l’entorn natural on neix la nostra aigua preservant-ne la biodiversitat juntament amb l’ONG SÉLVANS.

manantiales-icon

A Sigüenza, amb l’associació Micorriza En línia amb el programa per al medi ambient de l’ONU, col·laborem amb Micorriza per preservar la zona de Monte del Pinar, a Sigüenza, i enriquir-ne la biodiversitat.

A més, tota l’electricitat de les nostres deus és 100 % energia verda i més del 80 % de l’energia que fem servir prové de fonts renovables.

fondo-de-manantiales
fondo-de-manantiales

PROJECTES DE BIODIVERSITAT

A Font Vella ajudem a preservar la biodiversitat i la naturalesa de les nostres deus. Però no ens volem quedar només aquí i, per això, també donem suport a projectes relacionats amb l’aigua arreu d’Espanya.

proyecto-bio

AL COSTAT DE LA XARXA CAMBERA A CANTÀBRIA Conservem i millorem la biodiversitat de cinc rius a Cantàbria a través de la xarxa ecològica europea Xarxa Natura 2000.

Descobreix més aquí
proyecto-bio

AMB LA FUNDACIÓ ANSE A MÚRCIA Restaurem ecològicament un dels rius més contaminats d’Europa, el Segura. A més de tornar la salut al sistema fluvial, juntament amb la Fundació ANSE sensibilitzem la ciutadania amb una xarxa de voluntariat al llarg de la seva conca i col·laborem amb la xarxa d’escoles Naturaqua2000.

Descobreix més aquí
revenue-icon

Hem recuperat

12 tones de PET

RECICLANT I REUTILITZANT

AMPOLLES AMB UNA SEGONA VIDA

A Font Vella som part activa del projecte ReNueva d’Aigües Danone en col·laboració amb la Fundació Trinijove, Ecoembes i el Fons Danone Ecosystem. Un projecte d’economia circular que dona una segona vida als nostres envasos, recuperant-los i reincorporant-los en forma de plàstic reciclat a les nostres ampolles per poder ser reutilitzades.

Amb aquest objectiu, s’ha creat una planta de selecció i classificació de residus a Montcada i Reixac, on seleccionem els envasos plàstics (PET) de qualitat, conscienciem la societat sobre la importància del reciclatge i formem persones en risc d’exclusió social o amb discapacitat.

botellas-icon

PLÀSTIC RECICLAT I RECICLABLE

El 2009 vam introduir el plàstic reciclat a les nostres ampolles d’1,5 l, amb un percentatge del 25 %. Des d’aleshores, treballem per incrementar aquest percentatge en tots els nostres formats. El 2021, hem aconseguit el 100 % de plàstic reciclat a les ampolles de 75 cl, i a les de 50 cl i 1,5 l per al canal fora de la llar. Però no ens volem quedar aquí: gota a gota avancem perquè el 100 % de les nostres ampolles estiguin fetes d’altres ampolles. (poner imágenes de los formatos 100% RPET)

Tots els materials dels nostres envasos són 100 % reciclables. Ajuda’ns a donar una segona vida a la teva ampolla llençant-la al contenidor groc.